Kako covjek moze saznati da li je sihir rastave upitanju ili mozda jos neki gori.
Simptome sam procitala i mogu vjerovati da ima tu nesto.
Imam momka 7 mjeseci i planiramo brak..ali njegovi nece da cuju za mene a sestra njegova pogotovo.
I sve sto pise tamo da covjek u jednom trenutku voli a u drugom mu se ta ista osoba gadi...tako moj odabranik osjeca ponekad.
Nisam nista nalazila po kuci ni ispred kuce...
Da li je moguce da preko datuma rodjenja mog i njegovog neko moze vidjeti da li tu nesto ima lose kao sto sam gore i navela.
Sanjala sam zmije tri puta mjesec dana..zadnji put mi je jedna iz nosa izasla...sto je grozno..nisam tako cesto sanjala tako ruzne sne kao u zadnjih mjesec dana. Sa njim imam svadje bez razloga i kao da se trudimo ko ce koga vise da povrijedi ..sto mi nije uredu !
Sumnja
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
Re: Sumnja
Procitaj kaninu, MAGDALENINU, Adyaninu temu, i slusaj predavanja o akidi sa :..?"#4%.com.
Kreni obavljati namaz.
Da vidi imas li sihr, musliman uci rukju bez sirka.
Gatanje, salijevanje strave, otvaranje zvijezde, reiki, Tai chi, Torabi, Vasvija, vefkovi, vidovitost, hamajlije, crveni konci sa napuhanim cvorovima, bioenergija, horoskop, ljubavni napitci, kabala, numerologija, istjerivanje dzina dzinima, klanje zivotinje u necije tudje ime-ne Allahovo, zecije sape, samanske hamajlije, tarot, cigansko gatanje, "vidovitost" sufijskih sejova(taana) su SIRK!
Kreni obavljati namaz.
Da vidi imas li sihr, musliman uci rukju bez sirka.
Gatanje, salijevanje strave, otvaranje zvijezde, reiki, Tai chi, Torabi, Vasvija, vefkovi, vidovitost, hamajlije, crveni konci sa napuhanim cvorovima, bioenergija, horoskop, ljubavni napitci, kabala, numerologija, istjerivanje dzina dzinima, klanje zivotinje u necije tudje ime-ne Allahovo, zecije sape, samanske hamajlije, tarot, cigansko gatanje, "vidovitost" sufijskih sejova(taana) su SIRK!