Selam alejkum braco i sestre .
imam 18 godina nemam nikakvih problema pre mesec dana sam osetila naglu promenu u sebi . Nosila sam jednu hamajliju sto mi je jedan hodza naprvaio protiv straha i bolova u stomaku ja sam to pocela da nosim na ramazan i 17 dana nosila posle 17 dana mi je reko taj hodza da zapalim to , sto je moja majka uradila . od toga dana meni je se sve promenilo da sam ja bila puno bolestna i samo lezala 5 dana u krevet nisam mogla da ustanem . znojilasam se i telo mi je trnjelo i u pluca me je stiskalo , kao sto mi je nesto u stomaku kucalo , i imam jednog momaka sanjim nemam nikakvih problema al od tog dana sam izgubila svoja osecanja za njim . i to mi jos uvek traje kad pomislim na njega nisam zainteresovana ili prije sam bila ljubomorna sad nisam nimalo , ili kad hocemo da se vidimo mene nesto steze kao da nezelim da idem da se vidim sa njim al ja nezelim da njega izgubim ili da ga ostavim ali mi nesto u sebi neda da ostanem sa njim ili da budem sa njim zajedno . i sanjala sam isto cudne stvari o islamu sto nikada nisam sanjala . molim vas ako moze neko da pomogne .
Trazim pomoc
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
-
Haris
- Veteran
- Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
- Kontakt:
Re: Trazim pomoc
Esselamu alejkum,
Kako bi se to najlakše objasnilo a da bude shvatljivo.. Onaj ko pravi hamajlije, obično radi sa džinima i traži pomoć od njih (što nije dozvoljeno u šerijatu). Kao što bi Enes rekao, hamajlija je vid radnog naloga, pa onaj ko pravi hamajliju izda nalog džinu "čuvaj tu i tu osobu od tog i tog", i onda npr. ako se strah unosi preko djelovanja drugih džina, ovaj džin koji je zadužen za hamajliju tjera one i tako nešto slično.
Uglavnom, ako je to tako bilo, uništavanjem te hamajlije otjeran je džin koji je to regulisao.
Moj savjet je da pokušaš sa rukjom kako bi provjerila stanje po pitanju ovih bolesti.
Kako bi se to najlakše objasnilo a da bude shvatljivo.. Onaj ko pravi hamajlije, obično radi sa džinima i traži pomoć od njih (što nije dozvoljeno u šerijatu). Kao što bi Enes rekao, hamajlija je vid radnog naloga, pa onaj ko pravi hamajliju izda nalog džinu "čuvaj tu i tu osobu od tog i tog", i onda npr. ako se strah unosi preko djelovanja drugih džina, ovaj džin koji je zadužen za hamajliju tjera one i tako nešto slično.
Uglavnom, ako je to tako bilo, uništavanjem te hamajlije otjeran je džin koji je to regulisao.
Moj savjet je da pokušaš sa rukjom kako bi provjerila stanje po pitanju ovih bolesti.
-
bulic-bula
- Posmatrač
- Pridružio se: Ned Sep 18, 2011 10:29 am
Posotjili mogucnost da se sve vrati kao sto je bilo mene samo hvata strah da to sve ne ostane tako ..
a mozeteli mi reci sta je taj rukija i sta on radi ? Hvala
a mozeteli mi reci sta je taj rukija i sta on radi ? Hvala
-
Haris
- Veteran
- Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
- Kontakt:
http://lijecenje-kuranom.com/audio
Za početak to uradi, i ne boj se i ne brini se. Za svaku bolest postoji lijek.
Za početak to uradi, i ne boj se i ne brini se. Za svaku bolest postoji lijek.