pitanje

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
senci2012
Posmatrač
Pridružio se: Uto Jan 24, 2012 3:27 pm

pitanje

Post od senci2012 » Sre Jan 25, 2012 1:05 pm

Essellamu alejkum

nova sam na ovom forumu, pa nisam sigurna dali sa mojim pitanjem sam na pravom putu ;)

moje pitanje ima vese za sexualni odnos. dali se moze pomoci djevojci, koja nakon posjeta terapeuta, isprobavanih lijekova itd. koje nista nisu pomogle, jednostavno nema volje za sexualni odnos, apsolutno nikakve volje, niti je moze ista uzbuditi ili "popaliti" (izvinite za ovu rijec) .

hvala unaprijed

Senad
Veteran
Pridružio se: Čet Apr 21, 2005 7:43 am
Kontakt:

Re: pitanje

Post od Senad » Sre Jan 25, 2012 7:23 pm

senci2012 napisao:Essellamu alejkum

nova sam na ovom forumu, pa nisam sigurna dali sa mojim pitanjem sam na pravom putu ;)

moje pitanje ima vese za sexualni odnos. dali se moze pomoci djevojci, koja nakon posjeta terapeuta, isprobavanih lijekova itd. koje nista nisu pomogle, jednostavno nema volje za sexualni odnos, apsolutno nikakve volje, niti je moze ista uzbuditi ili "popaliti" (izvinite za ovu rijec) .

hvala unaprijed
Selam

Ljetos dolazi mi čovjek i traži preparat za pojačavanje polne moći. Objasnio sam mu neke stvari da se ne izražavam,, i na kraju sam rekao da je to isključivo za halal sex. Čudno me pogledao i nije mu jasno da ima halal sex. Pitame šta je to halal sex? Rekao sam d aje to između dvoje supružnika koji su vjenčani i halal brak.

senci2012 možda si se pogrešno izrazila ( djevojka) , da li je ta djevojka u braku? Ako nije u braku onda je suvišno raspravljat.

Selam

senci2012
Posmatrač

Post od senci2012 » Čet Jan 26, 2012 9:38 am

Selam,

ta djevojka je bila 11 godina u vezi sa deckom (iako su zivjeli zajedno, kao u braku) ali nisu bili vjencani i sad je "taj" razlog bio raskid te duge veze

hvala puno na pomoci

selam

Haris
Veteran
Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
Kontakt:

Post od Haris » Čet Jan 26, 2012 6:19 pm

"Kao u braku" nije isto kao "u braku". Riječi su iste, ali velika razlika.

Ko zna, možda joj Allah na taj način pokazuje da ne treba tako živjet, te da treba da živi po propisima vjere, i da se uda za tog dečka ili nekog drugog.

Jer ako oni žive skupa, vjerovatno se finansijski snabdijevaju od svojih primanja i nije im problem kao što je mnogima danas da se uzmu, ali zašto da to ne ohalale..

senci2012
Posmatrač

Post od senci2012 » Pon Jan 30, 2012 1:03 pm

Selam,

tu ste upravu. ona nije bila udata, vec je zivjela sa tim momkom. sve im je dobro bilo kad je zadnjih dvije godine poceo problem sa tim da ona nema zelju niti volju da spava sa njim. sad je taj momak napustio i ona kaze kako ce se udati ili traziti drugog, kad ona uopste nema volje za seksom, to joj je jako veliki problem. a koji muskarac ima razumijevanja za to?

hvala unaprijed
selam

Senad5
Mlađi član
Pridružio se: Ned Jan 15, 2012 8:07 pm

Post od Senad5 » Pon Jan 30, 2012 2:18 pm

Treba ti rukja, naravno da Džini mogu pojačati strasti ili ih potpuno isključiti. Džini svašta mogu ti uraditi, a za što su nalazi kod liječnika uredni.

Haris
Veteran
Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
Kontakt:

Post od Haris » Pon Jan 30, 2012 2:36 pm

Prije svega treba riješiti bračno pitanje.

Koja je svrha rješavanja problema da bi opet griješila.

Još joj je to na neki način spas, nema potrebu i odmah ne dolazi u iskušenje.

Senad
Veteran
Pridružio se: Čet Apr 21, 2005 7:43 am
Kontakt:

Post od Senad » Pon Jan 30, 2012 6:30 pm

Neka se ona uda , legalno zaključi brak , ako je muslimaka obavezno šerijatsko vjenčanje. Ostalo je sve lahko priroda je puna plodova koji mogu podići lučenje hormona

Odgovori