senade, tek sad procitah tvoj odgovor. tenks, ba.

mirase, de malo iscitavaj ovaj topik - tu se pisalo o bobicama, koliko se sjecam. ukratko - ne brini. naprotiv.
prvi put sam popila pet, svaki dan po jednu. ali, sjecam se da sam napravila i razmak od dan-dva zbog obaveza. rezultati su bili fantasticni, hvala Allahu.
drugi put sam pila po dvije i bilo je rezultata, ali nikad kao prvi put kad me je boljela glava, pa kicma, pa zeludac...i izazivalo mucnine. sve kasnije je bilo blaze, ali dovoljno jako da me motivise da ne odustajem od njih.
mirase, one su definitivno lijek, vjeruj. samo se mora paziti na kolicinu - nikad vise od dvije i moraju se piti na prazan zeludac.
dzinima jako smetaju, sudeci po mojim reakcijama, tako da ja nastavljam sa njima. sad imam nekog posla pa tek za koji dan mogu da nastavim gdje sam stala. ostale su mi jos tri od drugi put. pisat cu i tad reakcije, in sha Allah. nadam se da me nista nece omesti da se javim.
ja od bobica ne odustajem. sretna sam sto sam ih pronasla i samo pazim da od posljednje do naredne upotrebe prodje barem mjesec dana. ali, ne znam koliko je fajde od te jedne. molim te, prenesi na forumu njene reakcije. pliiiiiiiiiiiz.
kamo srece da se moze i hoce javiti bar 5-6 osoba koje su ih koristile. voljela bih da uporedim svoje reakcije sa njihovim.