hitno trazim pomoc

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
ermin

hitno trazim pomoc

Post od ermin » Čet Mar 16, 2006 1:03 pm

sellam svima
imam sestru koja ima 33 godine, i vec duze vrijeme je bolesna.U glavi joj dolaze razni glasovi kako da ubije svoju kci, ruke joj se izokrecu u suprotnom smijeru.. lijecili smo bolest i medicinskim putem i putem vjere... ali do sada nikakvi rezultata... molim ako itko ima kakav prijedlog ili nekog da preporuci da bi mogao pomoci da odgovori

leyla
Mlađi član
Pridružio se: Uto Jan 17, 2006 7:33 pm

Post od leyla » Čet Mar 16, 2006 1:38 pm

Ako ste je liječili putem hamajlija onda je to liječenje neispravno.
Nazovite Enesa 061-757-819; on liječi pomoču rukje(što je jedini i pravi način)

Selam Alejkum!

Senad
Veteran
Pridružio se: Čet Apr 21, 2005 7:43 am
Kontakt:

Re: hitno trazim pomoc

Post od Senad » Čet Mar 16, 2006 4:31 pm

ermin napisao:sellam svima
imam sestru koja ima 33 godine, i vec duze vrijeme je bolesna.U glavi joj dolaze razni glasovi kako da ubije svoju kci, ruke joj se izokrecu u suprotnom smijeru.. lijecili smo bolest i medicinskim putem i putem vjere... ali do sada nikakvi rezultata... molim ako itko ima kakav prijedlog ili nekog da preporuci da bi mogao pomoci da odgovori
Esselamu alejkum!

Na koji način ste je liječili putem vjere? Koje su to metode i postupci bili putem vjere?

oktobar21
pisem pomalo
Pridružio se: Sre Apr 12, 2006 10:36 am

Post od oktobar21 » Čet Apr 13, 2006 7:14 am

Ako živiš na području Tuzlanskog kantona onda bez odlaganja kontaktiraj ef.Nisada 061 888-913. On liječi ispravnom rukjom a džine i sihre rastura na proste faktore.Prošle sedmice sam bio kod njeg i uvjerio se u ovo što ti tvrdim.

oktobar21
pisem pomalo
Pridružio se: Sre Apr 12, 2006 10:36 am

Post od oktobar21 » Pet Apr 14, 2006 6:18 am

Selam! Ermine što se nejavljaš?šta se dešava sa sestrom?Kako sam shvatio njeno stanje je u kritičnoj fazi te traži djelovanje bez ikakvog odlaganja.Svaki dan brate odlaganja može dovesti do toga da oni(šejtani,džini i sihirbazi)neka je Allahovo dž.š. prokletstvo na njih, postignu ono šta su naumili.Ako nisi brate na TK pa ti je Gradačac daleko javi se na forum da ti neko od braće i sestara da adresu učača rukje u tvojoj blizini.POŽURI DOK NIJE POSTALO KASNO.

Odgovori