Dali iko zna bilo sta o ovom hodzi koji lijeci od sihira itd. ja neznam sigurno jel on stariji ili je onaj mladji koji se reklamira u novinama. Mene bas zanima jer nisam bas upucena o takvim stvarima , prvi put da mi tako nesto zatreba.
Unaprijed hvala.
Fadil Klepic
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
Re: Fadil Klepic
Esselamu alejkum!ADZ napisao:Dali iko zna bilo sta o ovom hodzi koji lijeci od sihira itd. ja neznam sigurno jel on stariji ili je onaj mladji koji se reklamira u novinama. Mene bas zanima jer nisam bas upucena o takvim stvarima , prvi put da mi tako nesto zatreba.
Unaprijed hvala.
Jesili siguran da ti baš treba takav oblik pomoći koji se može dobiti kod dotičnog
Neko koga ja znam je isao kod tog hodze i uspjesno se izlijecio , mene zanima kakav je taj i kako lijeci.
Vidim da ima dosta toga sto nije bas u redu kod takvih hodza.
Vidim da ima dosta toga sto nije bas u redu kod takvih hodza.
Dobro vidim da niko nezna nista ili nezeli da kaze nista o ovom hodzi. Nije ta pomoc licno meni potrebna nego za nekog koga ja mnogo volim i nebih zelio da nekog posaljem na pogresno mjesto. Citao sam neke stvari ovdje na forumu za koje nisam do sad nista znao. Ali eto nema veze snacicemo se uz Allahovu pomoc.
SAljes ga sigurno na pogresno mjesto.
Ako samo pocnes citati znakove po kojima se raspoznaje sihrbaz, vdijet ces da ces sve to nac kod klepica!
Nitko ne odgovoara jer je ocigledno ono kako on radi.
Ako FAdil zove svog bratica sihrbazoma a dzevad svog amidu fadila sihrbazom....onda je jasno koliko je sati!
Ako samo pocnes citati znakove po kojima se raspoznaje sihrbaz, vdijet ces da ces sve to nac kod klepica!
Nitko ne odgovoara jer je ocigledno ono kako on radi.
Ako FAdil zove svog bratica sihrbazoma a dzevad svog amidu fadila sihrbazom....onda je jasno koliko je sati!
Pa poenta je u tome sto mi nista neznamo o takvim pricama , to prvi put da cujem to. Ja samo znam jednu osobu koja je bila kod njega ali nije nista rekla kako to bude tamo i sta radi. Ja sam nasao ovu stranicu i nako poceo da citam , osoba koja se treba da lijeci nije nikako u vjeru upucena niti haman vjeruje u bilo sta.
Ali meni je zao te osobe i nemogu da samo ostavim tu osobu da se pati i da dignem ruke.
Ali meni je zao te osobe i nemogu da samo ostavim tu osobu da se pati i da dignem ruke.
Onaj tko ne zeli da se lijeci, tesko da mu mozes pomoci.
Takva osoba je poput narkomana, koji ne zeli da se izlijeci i jako jako tesko je takvoj osobi pomoci.
Ti se potrudi i pokusaj pomoci pa sta Allah dragi da.
Takva osoba je poput narkomana, koji ne zeli da se izlijeci i jako jako tesko je takvoj osobi pomoci.
Ti se potrudi i pokusaj pomoci pa sta Allah dragi da.