Selam braco i sestre.
Zanima me da li je normalno povracanje u toku lijecenja svakih mozda nekoliko dana, 10-15-tak dana.
Da li to dodje kao ciscenje organizma, ili je to problem koji je jos uvijek uzrokovan zadatim sihrom, ako sam slicne mucnine imao prije lijecenja.
Zahvaljujem.
Mucnine, povracanje.. Dobro ili lose..
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
-
Haris
- Veteran
- Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
- Kontakt:
Re: Mucnine, povracanje.. Dobro ili lose..
Tacno, iste takve mucnine, nagon za povracanje, ali nema se sta.
Opet gledam na to da je mozda sastavni dio lijecenja, "ciscenje organizma", a opet moze biti i da problem nije nestao. :S
Opet gledam na to da je mozda sastavni dio lijecenja, "ciscenje organizma", a opet moze biti i da problem nije nestao. :S
sellam i kod mene je taj slucaj povracam nemam sta povratit cudno ja nikad hranu nemogu da povratim samo neka voda sto stari kazu samo jid istrga me to natezanje za povracanje.
zaboravi napisati i ovo imam osjecaj da bi nesto izslo a nemoze il da mi se dobro ispovracat bilo bi mi lakse a ne ono malo pa nista uzdam se u ALLAHA dragog da ce nam pomoci akobogda.
-
AbuAmRibnFadL
- Veteran
- Pridružio se: Čet Apr 14, 2005 3:20 pm
- Kontakt:
selam alejkum wr wb
Bugojanka ,pomogni sebi tako sto ces popiti maslinovog ulja na kojim je naucen Kur`an,najmanje pet kasika kada ti dodje da povratis a nemognes.
Bugojanka ,pomogni sebi tako sto ces popiti maslinovog ulja na kojim je naucen Kur`an,najmanje pet kasika kada ti dodje da povratis a nemognes.