Jeli neko cuo za hodžu po imenu Asim Tunjić iz Nemile kod Zenice?
Znate li kako liječi i jeli ispravan, mnogi se hvale njime ali ja sam malo sumnjičava........
ASIM TUNJIC
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
Re: ASIM TUNJIC
Esselamu alejkumsultana napisao:Jeli neko cuo za hodžu po imenu Asim Tunjić iz Nemile kod Zenice?
Znate li kako liječi i jeli ispravan, mnogi se hvale njime ali ja sam malo sumnjičava........
Daj nam malo informacija od osoba koje ga hvale( mnogi se hvale njime ) ili prioupitaj o nekim detaljima na koji način pomaže pa će mo razmotriti.
nije tunjic, nego tutmic.
Nije isprvano ono sto radi.
Nije isprvano ono sto radi.
Hvala brate
-
ivancica11
- Posmatrač
- Pridružio se: Sre Mar 18, 2009 1:05 pm
Molila bi vas da mi malo pojasnite , zasto nije ispravan, i kome je to pomogao i kako? I ja sam o njemu cula da uspjesno radi ali ste me sad malo zabrinuli. Hvala!
sellam allejkum ja poznajem dobro imenovanog i evo navratio sam pa citam zelim da kazem da imenovani neradi ispravno i da bi bilo bolje svim sestrama i braci da se klone takvih ljecnika nebih precizirao ali ako kazem da ga poznajem odlicno da poznajem citav njegov korijen nije ispravno i netreba imati posla sa takvim tipovima sellam allejkumivancica11 napisao:Molila bi vas da mi malo pojasnite , zasto nije ispravan, i kome je to pomogao i kako? I ja sam o njemu cula da uspjesno radi ali ste me sad malo zabrinuli. Hvala!
U Zenici je Almin pouzdan ucac, ( tel.broj 0038761750059 ), pa sto bi oprobavali ono sto nije sigurno.
Selam i svaki hajr
Selam i svaki hajr