javljam se vama u nadi da ce mi neko mozda ako bog da moc pomoc!
Naime vec duze vremena ja i moja supruga imamo problema jedno sa drugim, i nas odnos je dosao do tog stupnja da se vec pokrenuo razvod braka, nije jos konkretiziran, al ozbiljne namjere su tu,
i ako se nesto ne desi to ce se i obistinit

Sumnjam da je sihir za rastavu u pitanju jer su simptomi kod nje isti kao i ovi opisani na ovoj stranici:
http://www.lijecenje-kuranom.com/sihr_rastavljanja.html
tako je njen odnos prema meni, a i moj prema njoj je bio isti(kao sto je opisan ovdje na portalu)!
I tako da ne duzim, ja sam zatrazio pomoc strucne osobe iz razloga jer sam konacno posumnjao i na tu mogucnost da je sihir u pitanju, jer dok je moja supruga totalno hladna i djeluje odlucno i proracunata u namjeri da me ostavi, ja sam ured van pameti, pa sam isao da vidim kako to moze bit?
Njoj nisam nista smio da govorim o mojoj posjeti lijecenju!
Tako da je ta "osoba" rekla tj. potvrdila da ima sihira na meni, ali i da ima i na njoj!
I kada sam svojoj supruzi rekao da uci rukju ona je rekla da je njoj ucila rukja sa cd-a i da ona nije nista osjetila, mislim nikakvu promjenu na sebi!
Dok sam ja dok mi je imam ucio, plakao skoro do gusenja, i imao sam mucninu u stomaku tako da umalo nisam i povracao, nikada do tada nisam imao tako jake napade placa, prava agonija, i imao sam osjecaj da me neko ili nesto iznutra davi da nemogu disati, sto je najinteresantnije, i sama blizina tog imama je mene navodila na plac!!!!???
Nesto jos o nama da kazem: zivimo u inostranstvu, i moja majka je u zajednici sa nama, zena je u svako vrijeme moju majku pazila kao i svoju, i sve radila da se moja mati dobro osjeca itd.!
Sto je naravno i moja majka pred drugima i potvrdjivala da je snaha izuzetno pazi, i to u okolini gdje to je skoro izumrlo jer zivimo u inostranstvu.
Cesto su njih dvije poduzimale zajednicke aktivnosti i druzenje, a majka nije uvijek sa nama, jer ima svoj stan odvojen a i cesto je u bosni tako da smo mi i sami bili ono kao da nije zajednica!
Znam od supruge da kad smo se uzeli prije vise od 10 godina da su mnogi bili ljubomorni na nju sto je ona meni dopala a ne neka druga, to mi je ona vise puta pricala.
Evo jos nesto o simptomima:
dok nas dvoje preko telefona pricamo sve je nekako ok, ona je izuzetno ljubazna i susrteljiva, tako da se nikako nebi reklo da ona trazi razvod,
medjutim, kad smo jedno kraj drugog nekad mi se cini da tacno osjecam njeno odbijanje na kozi!!??
Njeni razlozi za razvod su: nevoli me vise, ne osjeca nista vise prema meni, i nemoze sebi zamislit zivot vise sa mnom. A razlog sto me nevoli vise je taj sto se zaljubila navodno u jednog covjeka, a tvrdi da sa njim nema nista, apsolutno nista i da on cak i ne zna za to!
Danas cak kaze da nje ni u koga zaljubljena!
Ok, ako je bozija volja da se mi rastavimo onda protiv toga se nemoze nista, al ako je sihir u pitanju kako da dozvolim sihirbazima i dzinima da nam zivot upropaste,
i upravo je to razlog sto se u meni probudila volja za borbom protiv moguceg sihira i onih sto su ga eventualno nacinili!
Samo jos da napomenem da smo mi bracni par koji prakticira vjerske propise, namaz, propisna odjeca i na meni a i na njoj(pokrivena je) i ona je uvijek pazila da se lijepo oblaci, do prosle godine kad je iznenada pocela da nosi uske farmerice, iako ih je do tada uvijek odbijala kao nepropisno odijevanje! Pokrivena je jos uvijek.
Pa ako ima neko savjet ja cu ga rado saslusat!
Selam aleikum
HM