ŠTA SAD???

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
Farshi_turaab
pisem pomalo
Pridružio se: Uto Jun 09, 2009 12:11 am

ŠTA SAD???

Post od Farshi_turaab » Uto Jul 07, 2009 1:11 am

Selamun 'alejkum we rahmetullahi we berakatuhu!

SubhanAllahi-l-'azim we bi hadmihi!!! Desilo mi se nešto stvarno, stvarno čudno! Danas se šejtan javio kao i inače i pričao je sam sa sobom, i u takvom stanju inače nemam kontrole nad svojim tijelom ma koliko se trudila da nadvladam. ALi danas mi se desilo da sam ga savladala učeći Ajet-ul-Kursijj i onda se on počeo svađati sa mnom - na momente bih čula sebe kako učim ajete rukje, a zatim bi se čuo on kako psuje Allaha, i vrijeđa sve što ima ikakve veze sa Islamom. Onda je počeo da me zapitkuje ne bi li me od učenja odvratio i davao mi kontrolu nad tijelom na minutu kako bih mu odgovorila, al ja nisam prestajala da učim ni tada. Onda je želio da me pomjeri da izađem vani iz kuće bez hidzaba i nikaba, al elhamdulillah Allah mu to nije dozvolio, već sam ga nadvladala.

Šta mislite, da li da se konačno obratim bratu Enesu, ili da nastavim sama sa liječenjem??? Pošto se danas ponašao onako kako se ponašao, malo mi je šuhveli da me na šta loše ne natjera... Allah vas nagradio

bajro17
Mlađi član
Pridružio se: Ned Apr 19, 2009 4:04 pm

Re: ŠTA SAD???

Post od bajro17 » Uto Jul 07, 2009 5:26 am

ti odredi sta mislis da je najbolje ja bi ti preporucio da odes jer ipak je njemu lakse da uci tebi je to malo problem jer se tolko opire ako Allah da bit ce bolje eto vec se vide rezultati masAllah samo se cuvaj islama to ti je najcvrsce uze za koje se mozes uhvatiti

Haris
Veteran
Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
Kontakt:

Post od Haris » Uto Jul 07, 2009 10:51 am

Ako si ucinila prvi korak da se izboris sa sejtanom pokusaj da i dalje nastavis sama. Ucacu bi se trebali obratiti tek kad stanje postane nesnosljivo. Opet se posavjetuj sa Enesom pa sta god ti kaze :)

Farshi_turaab
pisem pomalo
Pridružio se: Uto Jun 09, 2009 12:11 am

Post od Farshi_turaab » Sre Jul 08, 2009 12:18 am

Da vas Allah nagradi na savjetima. SubhanAllah. Danas mi se slično dogodilo, s tim da je kraće trajalo, tj.brže me pustio na miru. Jedina stvar koja me brine je da sad ne prepadnem svoje roditelje, jer oni znaju da imam problema, (a iskreno prema svim simptomima mislim da ni oni nisu čisti od ove pogani) ali nisu nikad bili u prilici da vide napad, jer kad osjetim da će da me uhvati ja se sklonim u sobu, jer znam kako je moja mama plašljiv insan, a babo je puno osjetljiv kad sam ja u pitanju tako da ne bih voljela da me ijedno od njih zatekne u tom stanju. Hajr insha'Allah.

Nego, recite mi kako da stupim u kontakt s bratom Enesom, odgovara li on na mailove? Vidjela sam da piše na forumu, al pošto mi je sad baš hitno jer ne znam šta bi bilo najbolje da uradim, voljela bih da ga mogu kontaktirati.

Haris
Veteran
Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
Kontakt:

Post od Haris » Sre Jul 08, 2009 12:24 am

Pokusaj sa privatnim porukama ili na mob, imas na pocetku stranice dole na dnu

Odgovori