Sihr il..

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
AbuAmRibnFadL
Veteran
Pridružio se: Čet Apr 14, 2005 3:20 pm
Kontakt:

Post od AbuAmRibnFadL » Ned Okt 02, 2005 10:18 am

we alejkumu selam we rahmetullahi we berekatuhu

Koliko je to zadnje vrijeme?????Jel ti to samo navece dolazi???Kako si sa namazom???Spavas li bez abdesta???Imas li u sobi slika??Spavas li sam u sobi???

Izbaci iz sobe svaku sliku na kojoj je lik necega,sa zida,iz vitrine,jer se cesce dzinni posjetioci sakriju u nekoj slici,statui,kipu...cekajuci na opustenost onoga koga hoce napadnut,pa kada dodje taj trenutak oni napadnu.Mozda ti je samo napad dzinna,Allah najbolje zna,al sihr po simptomima nije ,vec dzinnski pokusaji prikupljanja informacija o tebi.Koliko se znas branit i sta radis po tome.Okretanje ti nije od pomoci.Kada ti to dodje trk po novi abdest,klanjaj dva rekata namaza pa onda pusti neku kasetu neki Cd Kur`an neka uci i ponovo se vrati u postelju.

Uzmi abdest prije spavanja -Obavezno

Prouci u ruke tako sto ces pljucnuti vazduh u ruke tacnije puhnuti u dlanove tri puta i prouci----->

E`uzu billahi mines-sejtani radzim Bismillahir Rahmanir Rahim

-Kul hu wallahu ehad; Allahus-samed; lem jelid we lem juled; we lem je kun lehu kufuwen ehad

Kul e`uzu bi rabbil feleq; min šerri ma khaleq; we min šerri gasikin iza weqab; we min šerrin-nefasati fil uqad; we min šerri hasidin iza hased

Kul e'uzu birabbinnas; Melikinnas; Ilahinnas; Min šerrilwesvasil hannas; Ellezi juweswisu fisudurinnas; Minel džinneti wennas

Nakon proucenog dlanovima predji preko cijeloga tijela kao kod kupanja,Ovo ponovi tri puta
(."Svake noći kad bi, Poslanik, Allah mu se smilovao i spasio ga, pošao na spavanje i legao u postelju, sastavio bi otvorene dlanove prema licu, puhnuo u njih i proučio (u njih) suru Ihlas, Felek i Nas, te potom potrao dlanovima svoje tijelo koliko može dohvatiti, počevši od glave i prednjeg dijela tijela; to bi ponovio tri puta)

Onda prouci Ajetel Kursijju koja ti je stit sve do sabaha,jer prije li covjek legne u postelji Potakmice se sejtan i melek.Sejtan dosapne covjeku :zavrsi sa losim ,misli na neku muziku pjevuseci je,misli na neku djevojku,misli na ovo misli na ono...i sve lose,pa ako sejtan pobjedi naravno da ce onaj koji poslusa sejtana spavat nemirno i ustajat prestravljen,sanjajuci kosmare,dok melek navede covjeka da zatrazi utociste kod Allaha uceci propisane dove,pa ce naravno ako poslusa bit siguran od sejtana sve do sabaha. Ajetel Kursijja Glasi

Allahu la ilahe lla hu wel hajjul kajjum; la te`huzuhu sinetun we la newm; lehu ma fis-semavati we ma fil erd men zellezi ješfe`u indehi illa bi iznih ja lemu ma bejne ejdihim we ma halfehum we la juhitune bi šej`in min illmihi illa bi ma ša`; wesia kursijjuhus-semavati wel erd we la je uduhu hifzuhuma we huwel alijjul azim;
(Rekao je |Allahov Poslanik saws:Kada legneš u postelju, prije nego što zaspiš, prouči: “Ajetul-kursijju" dokraja. Allah će ti odrediti čuvara da ti se šejtan ne približi u toku noći, sve do sabaha.)

Dva zadnja ajeta sure EL BEKARE
Amenerresulu bima unzile ilejhi min rabbihi wel mu`minun; kullun amene billahi we melaiketihi we kutubihi we rusulih; la nuferriku bejne ehadin min rusulih; we kalu semi`na we ata`na gufraneke rabbena we ilejkel mesir;La jukellifullahu nefsen ila wus`aha; lehama kesebet we alejha mektesebet;rabbena la tu`ahizna in nesina ew ahta`na; rabbena we la tahmil alejna isren kema hameltehu alellezine min kablina; rabbena we la tuhammilna ma la takate lena bih; wa`fu anna wagfirlena werhamna ente mewlana fensurna alel kawmil kafirin
(Rekao je Allahov Poslanik saws "Ko noću prouči posljednja dva ajeta sure "El-bekare", bit će mu dosta)

Kada neko nakon što se probudio iz sna ustane iz postelje, neka, prije nego što ponovo legne, dobro otrese svoj pokrivač (rubove njegove) tri puta, jer on ne zna šta je poslije njega u nju ušlo. A kad se već nasloni u postelji,neka izgovori dovu:

"Bi-smike Rabbi veda' tu dženbi ve bike erfe'uhu, fe in emsekte nefsi fe-rhamha ve in erselteha fa-hfazha bima tahfezu bihi ibadeke-s-salihine"
- S Tvojim imenom, Gospodaru moj, legoh na bok i ako bude Tvoja volja, podići ću se. Ako uzmeš moju dušu, budi milostiv prema njoj, a ako je vratiš, zaštiti je kao što si zaštitio Svoje dobre robove

Prenosi Aiša, r.a., da je Allahov Poslanik, sallallahu `alejhi we sellem, kada bi se u snu prevrnuo (s boka na bok) izgovarao ovu dovu -

"La ilahe illa-l-Lahu- l-Vahidu-l-Kahharu Rabbi-s-semavati ve-l-erdi ve ma bejnehume-l-Azizu-l-Gaffar"
- Nema boga osim Allaha, Jednoga i Silnoga, Gospodara nebesa i Zemlje i prostora među njima, Milog Oproštavatelja

E'uzu bi kelimati-l-Lahi-t-tammati min gada-bihi ve 'ikabihi ve šerri 'ibadihi ve min hemezati-š-šejatini ve en jahdurun"
- Zaštitu tražim pomoću Allahovih savršenih Riječi pred srdžbom Njegovom i kaznom Njegovom, protiv zla robova Njegovih, te protiv šejtanskih nagovaranja na zlo i njihova prisustva

Ako ti poslije ovoga bude bolje nastavi sa ucenjem ovoga prije spavanja,ako i dalje budes osjecao to trnjenje onda uzmi te na vodu prouci,Npr Flasu usta da ti budu nad otvorom flase,
prouci ovo---->E`uzu billahi mines-sejtani radzim Bismillahir Rahmanir Rahim

Elhamdulillahi rabbil alemin; er rahmanir rahim; maliki jewmidin; ijjake na`budu we ijake neste`in; ihdines siratal mustakim; siratallezine en amte alejhim gajril magdubi alejhim we led-dallin.

Kul hu wallahu ehad; Allahus-samed; lem jelid we lem juled; we lem je kun lehu kufuwen ehad

Kul e`uzu bi rabbil feleq; min šerri ma khaleq; we min šerri gasikin iza weqab; we min šerrin-nefasati fil uqad; we min šerri hasidin iza hased

Kul e'uzu birabbinnas; Melikinnas; Ilahinnas; Min šerrilwesvasil hannas; Ellezi juweswisu fisudurinnas; Minel džinneti wennas

Allahu la ilahe lla hu wel hajjul kajjum; la te`huzuhu sinetun we la newm; lehu ma fis-semavati we ma fil erd men zellezi ješfe`u indehi illa bi iznih ja lemu ma bejne ejdihim we ma halfehum we la juhitune bi šej`in min illmihi illa bi ma ša`; wesia kursijjuhus-semavati wel erd we la je uduhu hifzuhuma we huwel alijjul azim;
kad proucis sve ovo na vodi poprskaj svaki cosak sobe gdje spavas,poprskaj krevet u kojem spavas i downlodiraj ovo http://quran.islamway.com/shuraim/002.mp3 pa pusti u sobi da uci.
InsaAllah ce proci ti napadi,a ako ne bude proslo onda cemo prec na druge nacine.Savjet ,Osloni se na Allaha i znaj da ti se nista nemoze desit bez Allahove volje i kada osjetis te napadeili to koracanje ti vrati istom mjerom,pocni ucit Ovo
La illahe ilallahu wahdehu la sherike lehu lehul mulku we lehul hamdu we huweala kulli shej`in kadir-Ovo ti je najjace oruzje protiv toga

selam alejkum we rahmetullahi we berekatuhu

AbuAmRibnFadL
Veteran
Pridružio se: Čet Apr 14, 2005 3:20 pm
Kontakt:

Post od AbuAmRibnFadL » Ned Okt 02, 2005 5:47 pm

we alejkumu selam we rahmetullahi we berekatuhu

amin we ijaki

De ti odradi ovo sto sam ti rekao,pa vidi rezultate,nije ti sihr vec pokusaj dzinna da ti unese dozu nesigurnosti(weswese),kako bi te napao,al sve dok budes trazila pomoc kod Allaha ne moze ti nista,ne posustaj vec naprotiv pojacaj Ibadete evo ga Ramazan dolazi pa ce ti i ucenje biti efektnije i neboj se toga ti si jaca,i insaAllah uz Allahovu pomoc istjeraces to i odbiti napade njihove.Poprskaj kao sto ti rekoh sobu,svaki cosak,postelju gdje spavas pusti Suru El Bekare da bar jednom dnevno prouci u toj sobi i insaALlah ce ti napadi prestajati dok ne prestanu u potpunosti.Nemoj sebe mucit time i ne razmisljaj puno o tome,imaj za zadatak da pomognes samoj sebi uz Allahovu pomoc.Cesce zikri poslije sabaha i aksama
Dove koje seuce jutrom i nocu
Emsejna ve emse-l-mulku li-l-Lahi (a za jutarnju: asbahna ve asbeha-l-mulku li-l-Lahi), ve-l-hamdu li-l-Lahi, la ilahe ille- l-Lahu vahdehu la šerike lehu. Lehu-l-mulku ve lehu-l-hamdu ve huve ala kulli šej‘in kadir. Rabbi es eluke hajre ma fi hazihi-l-lejleti ve hajre ma ba' deha, Ve e'uzu bike min šerri hazihi-l-lejleti ve šerri ma ba'deha. Rabbi e'uzu bike mine-l-keseli ve su i-l-kiberi. Rabbi e'uzu bike min‘azabin fi-n-nari ve‘azabin fi-l-kabri"
- U noć uđosmo i noć dočeka svekolika vlast Allahova (a u jutarnjoj dovi reći će se: jutro dočekasmo i jutro dočeka svekolika vlast Allahova). Hvala Allahu i nema boga osim Njega Jedinog, Koji druga nema. Njemu pripada sva vlast i svaka zahvalnost i on nad svačim ima moć. Allahu, molim Te za sva dobra ove noći (jutra) i za dobra poslije nje (njega). Gospodaru moj, Tebi se sklanjam pred lijenošću i zlohudom ohološću. Tebi se sklanjam pred kaznom Džehennema i kaburskom kaznom.

Allahumme bike asbahna ve bike emsejna, ve bike nahja ve bike nemutu ve ilejke-n-nušuru" (tako počinje jutarnja dova, a noćna: "Allahumme bike emsejna ve bike asbahna ve bike nahja ve bike nemutu ve ilejke-l-mesiru")
Allahu, Tvojom voljom jutro dočekasmo i Tvojom voljom u noć uđosmo. Tvojom voljom živimo, po Tvojoj volji umiremo i po Tvojoj volji bivamo ponovo proživljeni (a noćna glasi: Allahu, Tvojom voljom u noć ulazimo i jutro dočekujemo, Tvojom voljom živimo i umiremo i Tebi se vraćamo).

E`uzu bi kelimatillahi tammati min sherri ma khaleqa 3x--- Pomoću savršenih Allahovih riječi zaštićujem se od svakog zla

Bismillahi llezi la jeduru me`asmihi shej`un fil erdi we la fis-sema`i we huwes semi`ul alim 3x--- S imenom Allaha; kad se Njegovo ime spomene, nikakvo zlo na Zemlji i na nebesima ne može se počiniti

SubhanAllahi we bi hamdihi adede halqihi we rida nefsihi we zinete arshihi we midade kelimatihi 3x --- Neka je slavljen i hvaljen Allah u razmjerama brojnosti Njegovih stvorenih bića, u razmjeri zadovoljstva koje je Sam Sebi odredio, težine Njegova prijestolja (ARŠA) i mnoštvene osebujnosti Njegovih riječi

Reditu billahi rabben we bil islami dinen we bi muhammedin nebijjen salallahu alejhi we selleme 3x ---Zadovoljan sam da mi je Allah Gospodar, vjera islam, Muhammed, a.s., vjerovjesnik

Ja Hajju ja Kajjumu bi rahmetike estegis aslih li she`ni kulle hu we la tekilni illa nefsi tarfete ajni 1x ---O Ti Živi, Postojani, molim Te za obilatu milost Tvoju - popravi stanje moje svako i ne prepusti me sebi samom ni jednog trena!

Allahumme ente rabbi la illahe illa ente khaleqkteni we ene abduke we ene ala ahdike we wa`dike mesteta`tu e`uzu bike min sherri ma sana tu ebu`u leke bi nimetike alejje we ebu`u bi zenbi fagfirli fe innehu la jagfiru zunube illa ente --- - Allahu , Ti si Gospodar moj, nema boga osim Tebe, stvorio si me i ja sam rob Tvoj, ja sam na tragu zavjeta Tebi datog, i obećanja Tvog u granicama svojim. Tebi se sklanjam pred zlom koje sam počinio, Tebi se vraćam s pomoću blagodati Tvoje prema meni, Tebi priznajem grijehe svoje. Stoga, oprosti mi, jer osim Tebe niko drugi grijehe ne oprašta.

Allahumme inni es elukel dzennete Allahumme edzirni minennar 7x Allahu ja te molim da mi podaris mi dzennet Allahu sacuvaj me vatre

HasbiAllahu la illahe illa huwe alejhi tewekeltu we huwe rabbul arshil azim 7x- Allah mi je sam dostatan, nema boga osim Njega. Na Njega se oslanjam, i On je Gospodar Arša višnjeg

Asbahna 'ala fitreti-l-islami ve 'ala kelimeti-l-ihlasi ve ala dini nebijjina Muhammedin, sallallahu `alejhi we sellem ,ve 'ala milleti ebina Ibrahime hanifen muslimen ve ma kane mine-l-mušrikine"
- Allahov Poslanik saws je ujutro i navečer izgovarao dovu - "Jutro smo dočekali u krilu islama, na principima šehadeta (riječi: la ilahe illellah), u vjeri Vjerovjesnika našeg, Muhammeda, sallallahu `alejhi we sellem, i u vjeri praoca našeg Ibrahima, a.s., iskrenog monoteista, muslimana, koji nije idolopoklonik
."Kul Huve-l-Lahu Ehad Kul e'uzu bi Rabbi-l-felek, Kul euzzu bi Rabbi-n-nas" (3X)
- po tri puta jutrom i večerom - Abbdullah, sin Habibov, prenosi da je Allahov poslanik Muhammed, sallallahu `alejhi we sellem, rekao: "Izgovaraj!" - Šta ću izgovarati, Allahov Poslaniče? - Uči sure Ihlas, Felek i Nas, kad nastupi noć i osvane jutro po tri puta, neće ti trebati ništa više za bilo što ili protiv bilo čega

Uci poslije sabaha i Aksama

La illahe ilallahu wahdehu la sherike lehu lehul mulku we lehul hamdu we huwe ala kulli shej`in kadir 100x

La haule we la kuwete illa billah 100x

estagfirullahe we etubu ilejhi100x

SubhanAllahi we bi hamdihi 100x

"Potsjeticu te da niko ti ne bude vazniji od tebe sto se tice lijecenja i odstranjivanja simptoma"Pomozi sebi tako sto ces uciti ovo sto ti je napisano i uradi ono sto ti je napisano da uradis.Sto si imanski jaca to ce i napadi biti slabiji,opustis li se bice ti gore
[/b]

Odgovori