taqwaluk napisao:Es Selamu alejkum we rahmetullahi
Ja se nadam da je sestra Zuhra dobro
Da li sam ja pogrijesila sto sam pila vodu na koju sam naucila sebi:? ali imala sam osjecaj da mi je to pomagalo i da me smirivalo.
Nazalost ja znam da su IN

Dzin je progovorio i kaze da ne zele da odu ovo je njihova kuca i pokazuje na moj stomak

zato sam malo zbunjena bila..jer, mene spopadne nekada strah prije spavanja ali ne od smrti nego drugih stvari.Tako da traje nekada dugo a nekada krace sve zavisi.
Sto se tice same smrti, ja sam nedavno sanjala da sam umrla, kao da mi se dusa rastavila sa tijelom tako sam osjecala.Cinilo mi se da lebdim na momenat i sama sebi kazem pa ja sam umrla..I u tom momentu sjetih se svoje majke i kako ce mi nedostajati..Ali, ja opet u zivotu nisam bila smirenija i ucila sam suru Al-ihlas tada na sav glas.
Na hajr insAllah..
weselam
Esselamu alejkum!
Osobe koje su pod sihirima a uz to počeli su praktikovati vjeru onako kako treba ,sve te smrti koje se sanjaju posebice ako se radi o opsihirenim osobama, pa sanjanje priprema kojekakvih dzenaza ( mogu biti u raznim oblicima ) i same dženaze sigurno predstavljaju uništenje nekog

pomagača ili izvršioca , Allah opet najbolje zna (ova tvrdnja je potvrđena od mnogih koji su bili pod sihirima) greška je ako se smatra da je samo jedan izvršioc , u semu tome učestvuje više njih a Allah opet najbolje zna.
Saradnja između

koji su IN i OUT je velika i to im prestavlja kao igra.
Nedavno svjedočenje osobe glasi ovako: sanjam ljudski lik ( muško) koji je IN i razgovara sa ženskim likom koja je OUT (žena ili djevojka ) , muškarac traži
od tog ženskog lika da uđe i pored više pokušaja nije uspjela ući, ponovo traži da uđe, međutim odgovor je bio da nemože ima neka prepreka od koje nemože. Osoba , klanja, zikri, i sve ono što je potrebno za zaštitu, prije ovog sna , dotična osoba koristila je dodatno sredstvo za zaštitu kojim se mažu određeni djelovi tjela u ovom slučaju radilo se o stidnom mjestu.
I iz tvog sna vidi se da ti je taj san olakšao stanje, drago mi je da si ispričala svoje stanje i svi ti strahovi dolaze od

koji su IN . Samo ti njih prži to je sve OK , namaz, zikrovi, dove , voda , maslinovo ulje, i bilo što da uradiš uvjek sebi zamisli takvo stanje da ih uništavaš i zamoli Allaha da to bude oružije protiv

.
Obzirom da ti njih držiš pod kontrolom ima jedna provjerena metoda koju treba koristiti onaj ko je opsihiren i to : zamisliš (telepatska radnja) sebi da imaš u ruci bilo kakav predmet ( mač, koplje , nož ) i ideš sa tom namjerom s BOžijom pomoći, da mu tim predmetom probodeš srce, glavu, oči, da ih sječeš, pa ćeš vidjet reakciju, kako se izvijaju, ovo je preporučeno od pouzdani sejhova a koriste je mnoge opsihirene osobe i djeluje. Pa bolje je da ti njih mučiš nego li oni tebe, Oni su ti koji čine nepravdu.
I dalje koristi vodu na koju je naučeno , nema tu greške , ono što znaš učit uči.
Sve što si ti više u vjeri oni su manji i svakim danom se tope, smanjuju, inša Allah doći će vrijeme kada ćeš se riješiti tegoba. Sjeti se Ejjuba a.s. u kojim je on mukama bio al nije dozvoli da ga savladaju
Piši nam o svom stanju , veoma je korisno i za tebe samu i za one koji traže lijeka.
Esselamu alejkum!