pa sam se probudila..
sad mi je nejasan san sta on treba da znaci?
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
Šta san znači, zavisi od tvog stanja, nemora značiti da su sihiri, ali čovjeka jednostavno opsjedaju džini, šejtani dali IN ili OUT ili obadvoje i nastoje da mu naštete, Iz tvoji postova se vidi da ti nastoje unijeti pometnje ( mačka, snovi.....)Mucalo_17 napisao:sinoc sam sanjala da sam se iznervirala i opsovala Boga, odmah sam pocela plakat i traziti oprost a to u snu sve.., i onda sma pocela plakat..
pa sam se probudila..
sad mi je nejasan san sta on treba da znaci?
Imaš mogućnost da se testiraš, ništa strašno, ili kod Enesa ili kod nekoga ko ti je bliže a da je ispravno. Nema tu nikakvih briga, drži se vjere i nema brigaMucalo_17 napisao:sad sam u jos vecoj brigi...imamli ja sihre?
Neznam koliko sihiri imaju veze sa kolom, al vjerovatno i oni požele da se poigrajuMucalo_17 napisao:u zadnje vrijeme osjetila odnosno primijetila sam nesta cudno na sebi... vise volim kolo da igram, bez ili sa muzikom... jednostavno kad neko spomene kolo.. odmah.. navijam...
![]()
P.S.Mucalo_17 napisao:ko je Enes?
Esselamu alejkum!jasko-musliman napisao:sellam alejkum braco i sestre muslimani i muslimanke ja sam jasmin i imam jedan problem moju sestru jasminu stalno ima napade i mislim da joj je sihir postavljen pa neznam sta da radim
Esselamu alejkum!Mucalo_17 napisao:imala sams trujanje u rukama,malo bola.. i umor sam osjecala...i par puta zijevala
jesi li se testirala ovako kako piše:Mucalo_17 napisao:pa svaki put kad uci. i sad uci. osjetim strujanje u rukama..