Mocam od 3 godine moji kazu da se nisam nicega prepao niti sta slicno sumnjam da mi je netko napravio zapis jer svake godine je sve teze i teze
Kad sam sam pricam kao normalan covjek kad sam s neskim i trebam nesto reci osjetim neke trnce i mučninu u stomaku i kao da su mi pluća mala nemam zraka
Ako znate nekoga da mi pomogne bio bih vam zahvalan trenutno imam 16 godina
Mucanje POMOĆ!!!
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
Re: Mucanje POMOĆ!!!
Hvala i zahvala pripadaju Allahu s.w.t, neka je salavat i selam na Njegovog poslanika, casne ashabe. Brate u islamu imas topica vise ovdje o simptomima nekim. Prije svega abdesti se i slusaj audio rukju koju mozes pronaci ovdje. Nakon sto poslusas procitaj neke od mogucih simptoma pa ako se pronadjes u njima javi ovdje pa cemo ti pokusati dalje pomoci inshAllah. Selam
Pokusaj prvo sam:Izmedju ostalog uci iz sura (20)Taha ajete od 25 do 28.trokut123 napisao:Mocam od 3 godine moji kazu da se nisam nicega prepao niti sta slicno sumnjam da mi je netko napravio zapis jer svake godine je sve teze i teze
Kad sam sam pricam kao normalan covjek kad sam s neskim i trebam nesto reci osjetim neke trnce i mučninu u stomaku i kao da su mi pluća mala nemam zraka
Ako znate nekoga da mi pomogne bio bih vam zahvalan trenutno imam 16 godina
-
Haris
- Veteran
- Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
- Kontakt:
S druge strane ne mora biti problem vezan za sihre. Može biti problem vezan za psihu i fobije. Ukoliko rukja ne pokaže neke rezultate, porazgovaraj sa psihologom. To nije sramota.