nova stranica
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
-
nedzmi truda
- pisem pomalo
- Pridružio se: Ned Maj 14, 2006 3:25 pm
nova stranica
esselamu alejkum svima procitao sam vase komentare izeleo bih da dodam da mi se nedopada vasa diskusija jer lici na nadmetanje u znanju ,pre nego sto neko kaze nesto neka prvo razmisli o tome sta ce reci jer i samo ogovaranje jednog od vaseg brata ili sestre po veri vodi u zabludu ai na srdzbu allaha dz.s.kojim covek postepeno gubi (din )veru. morate biti svesni da je covek samo posrednik a allah dz.s. je taj koji lijeci.sto je covek veci vernik i iskusavan je vise a i allah dz.s. ce pre primiti dovu od onoga koji ga cesto spominje (pa i da moli allaha dz.s.za izlecenje neke osobe).nas brat ajdin iako (mozda)cita ajete kurana na papiru ,moguce da je jak vernik i allah dz.s. mu uslisa dovu. molim vas da mi ne zamerite na ovom mom komentaru. euzu bi kelimatillahi-tamati min gadabihi ve serri ibadihi ve min hemezatissejatini ve en jahdurun. estagfirullah.
Mir ispas Allahov svima,
svako ima pravo da kaze svoje misljenje i ne mora se to odma shvatiti kao zlonamjerno.Neka istina pobjedi imsAllah,i oni koji imju znanje koje im je uzviseni Allah podario neka ga podijele sa drugima.A ako se i takmice u znanju pa neka i treba da se takmice,bolje nego da cute i onda ce neznanje da vlada.Neka uzviseni podari onima koji znaju jos bolje da znaju i neka ne posustanu u dijeljenju znanja.
esSelamualejkum
svako ima pravo da kaze svoje misljenje i ne mora se to odma shvatiti kao zlonamjerno.Neka istina pobjedi imsAllah,i oni koji imju znanje koje im je uzviseni Allah podario neka ga podijele sa drugima.A ako se i takmice u znanju pa neka i treba da se takmice,bolje nego da cute i onda ce neznanje da vlada.Neka uzviseni podari onima koji znaju jos bolje da znaju i neka ne posustanu u dijeljenju znanja.
esSelamualejkum