Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
-
lavica21
- Musafir
- Pridružio se: Sub Avg 20, 2005 6:08 am
Esselamu alejkum
Prije 2 noci sam sanjala na visokom sam mostu i neki momak baca nesto na mene ,muci me ,branila sam se dugo i onda je na kraju poslao dzina .Taj dzin je stajao ispred mene i smijao mi se dok sam ja ucila Ajetul kursi al sam ucila naglas blagim tonom .I kad sam vidila da se smije pocela sam polahko i onda nakraju pobrkala s Jasinom. On se i dalje smijao.E onda me naljutio i ja podzem jakim tonom Allahu la ilahe illalah.. i puhnem na njega ... i on leze i podze da drhti ko list na grani , tjelo mu je bilo rascupano i sve sto sam vise galamila , ucila i isla za njim on se sve vise tresao i valjao od mene .To je sve sto se sjecam iz sna.Slijedecu noc sam tako i uradila .Ucila ajetul kursi sve sto jacim tonom sve sama se sebe bojim , sama sam sebi nekako stranac ,glava boli , grlo itd... Veceras sam ucila Ajetul kursi oko 70tak puta , al ispred sebe stavim vodu i poslije je pijem .Gadna mi voda ,poslje vode mi puno hladno i stomak mi naraste i boli me.Dok sam ucila osjetila sam dzina u stomaku kako hoda gdje stane tu me i boli .Moje pitanje je posto sam trudna Elhamdulilah 3 mjesec postoji li mogucnost da mi dzin nesto uradi pa da izgubim bebicu

???
Znam da je sve u Allahovim swt rukama i da dzin nemoze nauditi bebi , ali moze meni
I jos nesto cudno , nekoliko puta sanjam da me dzin Bosanac hoce ubiti , napada me a Rusi me brane , velika vojska Bosanaca protiv mene , velika vojska Rusa nedaju me , u snu su mi Rusi kao mahremi ..
hmm
Halalite sto oduzi
Esselamu alejkum
-
Enes
- Site Admin
- Pridružio se: Čet Apr 14, 2005 3:17 pm
-
Kontakt:
Nauči na maslinovo ulje: rukju, po sedam puta fatihu, ajetull kursijju, ihlas felek, nas i tim uljem masiraj po stomaku ujutro i uveče.
Sto se tice ucenja tokom sna, nema potreba da se glasno uci, jer Allah cuje i zna sve, tako da je dovoljno i lagano uciti.
A dzinn ma koliko mu bilo tesko kada se uci kur'an, on nastoji da se smije da bi zavarao onog sto uci.
-
din786
- Mlađi član
- Pridružio se: Sub Jan 07, 2006 8:05 am
Es Selamu Alejkum We RahmetuAllahi We Berekatuhu,
Bismillah,
Sesto Samra,
Molim Allaha swt, Uzvisenog, Poznavaoca vidljivog i nevidljivog da te sacuva dzinna i dzinnica i tebe i tvoju bebicu, da vas ojaca i da vam Nur u vasa srca i da vas zastiti sa Svojom Moci od svega zla, Amin.
Selam Alejkum
-
lavica21
- Musafir
JezakAllah hajren Enese , InsAllah to cu jos danas prouciti na ulje , ja to ulje pijem s medom ali nisam nista bila naucila na njega.Naucit cu sama jer kad mi neko nauci dzini / dzin ga napada , htjela sam to spomeniti jer mozda neko nezna ,kao sto ja nisam znala pa mi je neko iz porodice ucio ..
Brate Din786 hvala na dovama Allah s.w.t. te nagradio i Sacuvo od svi zla na ovom svijetu . aminn

~`~ Eselamu alejkum ~`~
-
lavica21
- Musafir
Esselamu alejkum
Netreba mi prevesti san , jedan brat da ga ALlah swt nagradi mi je vec preveo.

Selam
-
lavica21
- Musafir
Enes napisao:Nauči na maslinovo ulje: rukju, po sedam puta fatihu, ajetull kursijju, ihlas felek, nas i tim uljem masiraj po stomaku ujutro i uveče.
Sto se tice ucenja tokom sna, nema potreba da se glasno uci, jer Allah cuje i zna sve, tako da je dovoljno i lagano uciti.
A dzinn ma koliko mu bilo tesko kada se uci kur'an, on nastoji da se smije da bi zavarao onog sto uci.
Eselamu aleykum!
Pocela sam to koristiti od onog dana kad si mi to rekao .Odma prvo jutro sam sanjala da sam ubila veliku zutu zmiju , otkinila joj glavu ,i onda poslije doslo ih jos a ja naucim zacas na vodu i pomjesam s tim uljem i pobjedim ih sve .Dok sam se borila ulje je bilo uz mene ..
Od kako mazem to ulje po stomaku svaki dan sve vise i vise mi se nesto izasipa , kad mazem ulje to sto se izasulo boli , pece , sva se najezim Puno mi hladno , jezim se kad ga stavim.Sve sam teza i teza , tesko mi hodati citavo tijelo me boli ,nejaka sam . Dali je to dobro ili lose ?
Pred postavljam da je dobro jer vjerovatno dzin slabi i ja to osjecam na svom tjelu .Za mjesec dana insAllah idem kod ucaca rukje u NY .A imam osjecaj da cu toliko oslabiti da necu moci ustati i otici .

-
leyla
- Mlađi član
- Pridružio se: Uto Jan 17, 2006 7:33 pm
Moraš da budeš jaka. To su sve reakcije džinna koje če postepeno da prodju. Ako je moguče nemisli nato previše jer je onda čovjeku samo gore.
Selam Alejkum!
-
lavica21
- Musafir
eselamu alejkum
Seko lejla nebi ja mislila na to da me nemuci svaki dan.A znam ako obracas previse paznje na ono sto dzin radi onda samo pogorsa jer on u tome uziva .Ja se borim protiv bolesti i uzdam se u Allaha a za dzina me nije briga , ja cu dobiti nagradu sto ga trpim a on ono sto je zasluzio .
Nista me nemuci koliko ovo sto mi se izasulo po stomaku .Ko milion ujeda komarca .Srbi i boli jedino hladna obloga pomaze nista drugo ali nemogu to stavljati jer necu da mi bude nesto bebici .Ja mislim da je to zato sto insAllah idem kod ucaca ubrzo .A i prosli put me je "pokusalo" zaustaviti .
selam