Samoljecenje...

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
Sablja
pisem pomalo
Pridružio se: Uto Dec 26, 2006 9:09 am

Samoljecenje...

Post od Sablja » Sre Dec 19, 2007 11:44 am

Selam alejkum. Imam 1 pitanje pa ako ko zna nek mi inshAllah odgovori Allah ga nagradio. Odkako sam se ozenio (2 godine) ja i zena se svaki dan zestoko svadjamo. Osim toga od kad smo se uzeli ja sam postao impotentan. Kada treba obavljati bracnu obavezu za mene je to teror. OSjecaji prema njoj se pretvaraju u mrznju. Osjecaje sa bracnim (intimnim) obavezama uopste i nemam. Zvao sam nekoh hodzu i reko mi je da je sihir, tj da sam nagazio ispred kucnih vrata
:? ali posto nemogu otici u BiH, a ovdje neznam nikoga da zna lijeciti, volio bi da znam dali postoji USPJESAN nacin da sam sebe mogu izlijeciti ako je u pitanju sihir.

Hvala

harish
Posmatrač
Pridružio se: Sub Nov 17, 2007 11:47 am

Post od harish » Sre Dec 19, 2007 12:44 pm

AS
imaš ovdje:
http://lijecenje-kuranom.com/forum/viewtopic.php?t=626
zatim imaš PP-ove i pokušaj naći savjete od starijih članova ovog foruma. probaj od nekoga nabaviti i tel. broj za savjete, jer živa riječ daleko više djeluje nego mrtvo slovo...
po svemu sudeći sihr jeste, ali izliječenje ne mora biti onako kako sebi mi uvijek predstavljamo.
postoje stvari koje su ispravne za učiniti; i postoje one lagane.
javljaj se budi malo uporan. sve je u Božijim rukama, osloni se na Allaha, ako ne klanjaš, krajnje je vrijeme da počneš, nema uspješnog izlječenja bez prakticiranja islama. sve osim islama, osim istine je zapadanje u još veći glib, blato i tamu.

EMIRgr
Moderator
Pridružio se: Pet Apr 15, 2005 11:24 am
Kontakt:

Post od EMIRgr » Pet Dec 21, 2007 3:28 am

Selam alejkum

Gdje se nalazis sad trenutno ?

Snimi sebi na cd:
Sura: Fatiha 70 x
Ajet : Ajetul Kursi 70 X
Sura: Ihlas 70 X
Sura: Felek 70 X
Sura: Nass 70 X

Slusaj to bar jednom na dan.......par dana uzastopce, pa ako je sihr Allahovom dozvolom bih trebao da prestane djelovati.

Odgovori