CRNE MRLJE

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
kani
pisem pomalo
Pridružio se: Ned Avg 22, 2010 12:07 pm

CRNE MRLJE

Post od kani » Ned Sep 12, 2010 6:55 pm

Selam svima

Uocila sam vec duze vremena a danas jako intenzivno da moja kcerka ima crne mrlje,na vratu,i na noktima,bila sam kod doktora i oni kazu nije nista,a to meni izgleda kao trulez,da li je to znak crne magije ako mi neko moze reci.
Hvala vam

Haris
Veteran
Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
Kontakt:

Re: CRNE MRLJE

Post od Haris » Ned Sep 12, 2010 8:06 pm

Moguće je da je urok.

Od Ummu Seleme, radijallahu anha, prenosi se da je Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, za njenu sluskinju, na cijem je licu vidio crnu mrlju, rekao: ''Proucite joj rukju, ona je urecena.' Pod crnom mrljom se misli na sejtanov znak, neko kaze da je to sejtanov udarac, tj. crna ili zuta fleka na licu.

http://www.lijecenje-kuranom.com/urok.html

kani
pisem pomalo

Post od kani » Sre Sep 15, 2010 9:07 pm

Selam

hvala ti na odgovoru Harise,i ja mislim da je nesto tako sejtansko,jer bas nocas sanjam da mi je kcerka umrla,pa sam plakala i jecala u snu,a i ona mi je sva izvan sebe,ima depresije,a i od rodenja ima poremecaj u razvitku mozga,pa i ta bolest je muci,ali ona je svjesna da u njoj ima dzinova jer mi to govori,guse je u snu pa spava nekad sjedeci,i place nekad iz cista mira,boji se da ce umrijeti u snu,pa joj citam Kuran pa joj bude bolje,jedno vrijeme je gubila osjecaj u tijelu,i vidala ljude ali sada se to dugo nije javljalo,hvala dragom Bogu,ali je stalno tuzna,i depresivna pa me i to muci.

Selam Alejkum

Senad
Veteran
Pridružio se: Čet Apr 21, 2005 7:43 am
Kontakt:

Post od Senad » Sre Sep 15, 2010 9:18 pm

kani napisao:Selam

hvala ti na odgovoru Harise,i ja mislim da je nesto tako sejtansko,jer bas nocas sanjam da mi je kcerka umrla,pa sam plakala i jecala u snu,a i ona mi je sva izvan sebe,ima depresije,a i od rodenja ima poremecaj u razvitku mozga,pa i ta bolest je muci,ali ona je svjesna da u njoj ima dzinova jer mi to govori,guse je u snu pa spava nekad sjedeci,i place nekad iz cista mira,boji se da ce umrijeti u snu,pa joj citam Kuran pa joj bude bolje,jedno vrijeme je gubila osjecaj u tijelu,i vidala ljude ali sada se to dugo nije javljalo,hvala dragom Bogu,ali je stalno tuzna,i depresivna pa me i to muci.

Selam Alejkum
We alejkumu selam

Neka ti neko nauči namaslinovo ulje,vodu i med ito daji djetetu,,, maži je maslinovi ulje cijelotjelo,kupaj vodom i nek apije..DA bibilonaučeno na sve to nemora bit šejh ,nekoko zna d a pravilno uči,, ništa tonijekomplikovano ,kada bi samo fatihu ima hajra.

AKo imaš hladno cijeđeno maslinovo ulje dajjoj neka pije ,jede i mažije,,POslanik a.s. je rekao , jedite i pijte imažite se maslinovim uljem jer je u njemu bereket,, ako se nauči na nj.još bolje nije nužno shodno Poslanikovim a.s. riječima..

Daj djetetu meda u tečnosti, nađijoj matične mliječi,, nebi bilo zgoreg d a uradiš detaljne nalaze pogledaj šta je sa željezom , kakav je kretinin

Daj malo tu izhranu popraviu kod djeteta morski plodovi, zelena salata sa limunom sirćetom i maslnovim uljem,, raznovrsno voće i povrće ako je već malo odrasla

Obavezno matičnamliječ i med redovno , bilobi dobro da daješ isvjež polen.. MAtičnamliječ djeluje kao biostimulator ,regenerator i faktor razvoja.. To što sudoktori rekli poremećaj u mozgu nemoj uzimat zdravo za gotovo nego radi na problemu

Selam

Enes
Site Admin
Pridružio se: Čet Apr 14, 2005 3:17 pm
Kontakt:

Post od Enes » Sre Sep 15, 2010 9:21 pm

Crne mrlje su posljedice tj rekacije na ucenje rukje ili ti lijecenje uposteno, jer se organizam cisti i odbacuje ono sto je na povrsini tijel tj sto je u kozi.
I to je dobar pokazatelj.Mogu se pojaviti i bez ucenja rukje.

kani
pisem pomalo

Post od kani » Ned Sep 19, 2010 7:37 pm

Selam alejkum

Hvala vam na odgovorima.

Odgovori